Typ av tjänst Inhyrning: Rekrytering:
Uppdragets start
Önskat yrke
Önskad ort
Kravspecifikation
(Beskriv ert behov)
Företagsnamn
Kontaktperson
Telefonnummer
Epost
(För mer information, klicka här)

Om BemannaNU

pix

BemannaNU erbjuder ert företag en kostnadsfri, snabb, effektiv och enkel väg att tillsätta rätt kompetens på rätt plats. För er söker vi personal genom vårt breda nätverk av bemanningsföretag, rekryteringsföretag, konsultförmedlingar och fristående konsulter. Vi är verksamma i hela landet inom alla yrkeskategorier och vi hjälper er med rekryteringar, personaluthyrning samt mer avancerade interimslösningar. Vi jobbar hela tiden aktivt med vårt nätverk och för oss är det viktigt att leverera den bästa lösningen för just ert uppdrag. Genom en stor branscherfarenhet och brett nätverk hjälper vi er att ta fram rätt personal medan ni kan fokusera på er kärnverksamhet. För mer information och vidare diskussion om hur vi kan hjälpa er, kontakta oss på 08-157 157, via e-post: info@bemanna.nu eller fyll i formuläret här bredvid så kontaktar vi er inom kort.

Hyra personal

Vi hjälper er helt kostnadsfritt att hitta rätt bemanningsföretag när ni har behov av att hyra personal. Vår fokus är att söka och hitta det bemanningsföretag som har möjlighet att tillsätta personal efter era behov. Då det finns över 500 aktiva bemanningsföretag i Sverige så är det alltid något av dem som har den kompetens som ni är ute efter. Det svåra och tidskrävande kan dock vara att hitta rätt. Det är just det vi helt kostnadsfritt hjälper till med. Vi är verksamma i hela landet inom alla yrkeskategorier och vi hjälper er med allt från korta enklare uppdrag till mer avancerade interimslösningar.

Rekrytera Personal

Vi lägger stor vikt i att lära känna våra kunder och kandidater och på så sätt skapas de bästa förutsättningarna för en lyckad rekrytering. Hur ser ni på ert behov idag och i framtiden? Vilken profil passar in i er organisation? Vilken egenskap är viktigast för just den här rollen? Genom personlig service och ett nära samarbete hjälper vi er att svara på detta och mycket mer och med det som grund börjar vi med att arbeta fram rätt kandidat för er tjänst.

Yrken/yrkeskategorier

Bemanna, Bemanning Bemanningsföretag, Hyra personal, Personaluthyrning, IT-konsulter, Inhyrning av personal, Interimslösningar, Konsulter, Konsultförmedlare, Konsultförmedlingar, Rekrytera, Rekrytering, Rekryteringsföretag, Uthyrning,
Följ oss på på Twitter och Facebook
ad ad
Kontakta oss

Besöksadress: Sveavägen 98, Stockholm
Telefon: 08-157 157
Epost: info@bemanna.nu