Typ av tjänst Inhyrning: Rekrytering:
Uppdragets start
Önskat yrke
Önskad ort
Kravspecifikation
(Beskriv ert behov)
Företagsnamn
Kontaktperson
Telefonnummer
Epost
(För mer information, klicka här)

Rekrytering Webbansvarig

rekrytering

BemannaNU erbjuder ert företag en snabb, effektiv och enkel väg att tillsätta rätt kompetens på rätt plats. För er söker vi personal genom vårt breda nätverk av bemanningsföretag, rekryteringsföretag, konsultförmedlingar och fristående konsulter. Vi är verksamma i hela landet inom alla yrkeskategorier och vi hjälper er med rekryteringar, personaluthyrning samt mer avancerade interimslösningar

Mer info

Referenser

img

"Snabb respons, personal på plats redan dagen efter. Kan inte bli bättre!"
Rickard Lööw, ANA Verkstadsteknik

"Trevligt bemötande och vi fick den hjälp vi behövde. Den här tjänsten sparade oss massor med tid. Rekommenderas varmt"
Birgitta Danielsson, HiFa Struktur

Hyra Webbansvarig

Att hyra Webbansvarig är ett mycket kostnadseffektivt sätt att sköta bemanning vid produktionstoppar, semesterledighet, föräldraledighet och sjukfrånvaro. Då man har möjlighet att hyra Webbansvarig på timbasis och bara betala för den tid personalen arbetar får man som företagare en bättre översikt över sina personalkostnader. Företaget får även en större flexibilitet att byta ut personal som av olika anledningar inte passar in på arbetsplatsen. Att Hyra Webbansvarig är även ett utmärkt sätt att testa personal under några månader innan man gör en rekrytering. Att hyra först och sedan rekrytera är ett mycket bra sätt att tillsätta ny personal då båda parter kan känna sig för innan det görs klart med anställning. Företaget kommer här överens med bemannings/-rekryteringsföretaget och "köper" loss kandidaten. När ett behov av hyra personal uppstår behöver man ett bra, seriöst och pålitligt företag inom personaluthyrning som har möjlighet att tillsätta den typ av personal som efterfrågas. Det är där vi på BemannaNu kommer in. Ni kontaktar oss och beskriver ert behov av bemanning. Därefter hittar vi de bemannings/-rekryteringsföretag som arbetar med den personal som efterfrågas och den ort där tjänsten ska tillsättas. Ni väljer sedan själva vilket/vilka Bemanningsföretag som ni önskar hyra Webbansvarig från. Detta är helt kostnadsfritt.

Rekrytera Webbansvarig

Att rekrytera Webbansvarig med hjälp av ett rekryteringsföretag är ett mycket kostnadseffektivt sätt att sköta en bemanning av ny personal. Man slipper då en ofta mycket tidskrävande rekryteringsprocess. För ett lyckat resultat krävs då att det ska tas fram kravprofil, utformas, annons, göras intervjuer, tas referenser och även göras en del tester. Allt detta tar viktig tid från det dagliga arbetet och innebär därmed en stor kostnad för företaget. Det är bättre att överlåta det till någon som professionellt arbetar med att rekrytera - ett rekryteringsföretag. Det är där vi på BemannaNu kommer in. Ni kontaktar oss och beskriver ert behov av bemanning. Därefter hittar vi de bemannings/-rekryteringsföretag som arbetar med den personal som efterfrågas och den ort där tjänsten ska tillsättas. Ni väljer sedan själva vilket/vilka rekryteringsföretag som önskas rekrytera Webbansvarig från. Detta är helt kostnadsfritt.

Om BemannaNU
pix

BemannaNU erbjuder ert företag en snabb, effektiv och enkel väg att tillsätta rätt kompetens på rätt plats. För er söker vi personal genom vårt breda nätverk av bemanningsföretag, rekryteringsföretag, konsultförmedlingar och fristående konsulter. Vi är verksamma i hela landet inom alla yrkeskategorier och vi hjälper er med rekryteringar, personaluthyrning samt mer avancerade interimslösningar. Vi jobbar hela tiden aktivt med vårt nätverk och för oss är det viktigt att leverera den bästa lösningen för just ert uppdrag. Genom en stor branscherfarenhet och brett nätverk hjälper vi er att ta fram rätt personal medan ni kan fokusera på er kärnverksamhet. För mer information och vidare diskussion om hur vi kan hjälpa er, kontakta oss på 08-157 157, via e-post: info@bemanna.nu eller fyll i formuläret här ovan så kontaktar vi er inom kort.

Följ oss på på Twitter och Facebook
ad ad
Kontakta oss

Besöksadress: Sveavägen 98, Stockholm
Telefon: 08-157 157
Epost: info@bemanna.nu